A new beginning. Again.

Assalamualaikum

Hi ! Tengok atas tu, link blog sudah tukar ! *Scream What a surprise?!* Gigih kan aku ubah semuanya. Untuk permulaan baru kataku . haha! Orang cakap ubahlah macam mana pun, benda sudah jadi tetap tak boleh ubah. But, Nur Hasnie never care what ppl say negative about me. hiks


Kenapa tukarr semua? Ask me. Ask me now ! As human being, saya pun ada rasa mau berubah, maybe lepas ni post motivations stories only? haha! Tidaklah. Maybe ni cuma salah satu cara aku mau lupakan semua kenangan takbeshhh. Tapi kenapa ndak buat jak blog baru? Boleh jak kan buat, tapi sayaaangggggg *teriak macam lagu projector :p* blog yang ni kiut sudah aku edit. eshhh, hasil tangan sendiri kot.

Sekarang kalau kau mau harap aku edit baru, hmm lupa sudah. well, jari jemari ni sentiasa tekan kalkulator jak. mana ada masa mau taip coding sudah. hahaha. Maybe this a new beginning for a tough girl.? Jyeahhh Bismillah . Rabbi yassir wala' tu assir :)

No comments:

Post a Comment